I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale vitamine-minerale.ro. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet, vitamine-minerale.ro.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate:

II.1. Dacă sunteți client al vitamine-minerale.ro, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați vitamine-minerale.ro, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul vitamine-minerale.ro, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin vitamine-minerale.ro sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea vitamine-minerale.ro.

II.2. Dacă sunteți vizitator al vitamine-minerale.ro, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării vitamine-minerale.ro, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul formularului pentru întrebări sau reclamații, în măsura în care îl completați.

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării:

III.1. Dacă sunteți client al vitamine-minerale.ro, noi vom prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi vitamine-minerale.ro, respectiv pentru inregistrarea dvs. ca membru NeoLife, preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe vitamine-minerale.ro, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și noi, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și vitamine-minerale.ro.

  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale în contextul serviciilor prestate prin intermediul vitamine-minerale.ro, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și vitamine-minerale.ro.

  • în scopul comunicarii unor materiale comerciale, newsletter si/sau alerte din partea societatii, constand in informatii cu privire la ofertele de produse/servicii, invitatii de a participa la campanii si loterii, studii, chestionare, sondaje de opinie, vouchere si/sau tichete cadou oferite in zile onomastice transmise prin posta electronica (e-mail, sms) si/sau apel telefonic, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe vitamine-minerale.ro.

    Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

    Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

    Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

    • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a vitamine-minerale.ro, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe vitamine-minerale.ro.

    Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul nostru legitim de a îmbunătății permanent experiența clienților pe vitamine-minerale.ro.

    Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

    III.2. Dacă sunteți vizitator al vitamine-minerale.ro, noi prelucream datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

    • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (de exemplu, e-mail), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de vitamine-minerale.ro.

    Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

    Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe vitamine-minerale.ro. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail conţinând comunicări comerciale.

    Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

    • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe vitamine-minerale.ro.

    Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a vitamine-minerale.ro, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor vitamine-minerale.ro, inclusiv prin soluționarea diferitelor întrebări sau reclamații.

    Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

    IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

    Ca principiu, vitamine-minerale.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

    În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform politicilor interne ale vitamine-minerale.ro, respectiv pe durata necesară îndeplinirii obligaţiilor legale care revin în sarcina vitamine-minerale.ro (de exemplu, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

    În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, vitamine-minerale.ro va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin vitamine-minerale.ro. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

    Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, vitamine-minerale.ro va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de vitamine-minerale.ro pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

    V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

    V.1 Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, vitamine-minerale.ro poate dezvălui datele dumneavoastră către NeoLife, către terțe persoane sau entități care sprijină vitamine-minerale.ro în oferirea de servicii prin vitamine-minerale.ro (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate.

    • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea vitamine-minerale.ro și a serviciilor derulate prin intermediul ei;
    • pentru inregistrarea dvs. ca membru NeoLife.
    • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
    • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
    • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

    V.2 Pentru a beneficia de avantajele calității de membru NeoLife, în momentul lansării primei comenzi de cel puțin 30 Puncte prin intermediul vitamine-minerale.ro, o cerere de înregistrare vă fi transmisă în numele dvs. către NeoLife. Daca nu doriți înregistrarea că Membru NeoLife, vă rugam precizați acest lucru în secțiune "INSTRUCȚIUNI SPECIALE PENTRU VÂNZĂTOR" în momentul comenzii.

    Daca doriti sa ne transmiteti ulterior cererea, o puteti descarca de aici: Formular Inregistrare Membru.

    VI. Transferul datelor cu caracter personal

    Datele cu caracter personal furnizate către vitamine-minerale.ro pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

    VII. Drepturile de care beneficiați

    În legătură cu această prelucrare de date, aveți dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de vă opune prelucrării în limitele și condițiile prevăzute de lege, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, dacă alegeți să oferiți consimțământul dumneavoastră, aveți dreptul să-l retrageți în orice moment, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de vitamine-minerale.ro pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. În plus, aveți dreptul de a depune plângeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

    Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la: contact@vitamine-minerale.ro

    Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica privind fisierele cookies