Important!
Magazinele NeoLife sunt în curs de unificare, motiv pentru care opţiune de comandă online este blocată.
Puteţi să utilizaţi în continuare site-ul, însă comenzile trebuie lansate pe platforma oficială www.neolifeshop.ro sau telefonic la 0727 317 047

Pro Vitality - Nutriție zilnică din alimente integrale

Autorităţile de la cel mai înalt nivel din domeniul sănătăţii (cum ar fi Organizația Mondială a Sănătăţii) sunt unanim de acord când indică controlarea greutății, activitatea fizică si o dietă corectă (ce conţine cereale integrale, fructe, legume şi pește) ca fiind soluţia cea mai eficientă pentru provocările zilnice la care este supusă sănătatea noastră.

Cu puține și simple schimbări în regimul alimentar și în stilul nostru de viață și luând suplimentele pe bază de alimente integrale din Pro Vitality+, se pot respecta recomandările Piramidei sănătății, corectând astfel carențele nutriționale din alimentație. Pentru o viață plina de energie și vitalitate

Avantajele complexului nutriţional ProVitality:

  • Energie din abundență
  • Protecție antioxidantă eficientă
  • Sănătatea inimii
  • Sistem imunitar optim
  • Funcția cerebrală sănătoasă
  • Articulații sănătoase și flexibile
  • Sănătatea ochilor
  • Piele, păr și unghii tinere
  • Sănătate celulară

Alimente integrale, nutrienți din lanțul alimentar uman

Nutriţie integrală Pro Vitality+

Nutriţie integrală Pro Vitality+

201.39 lei Preţ informativ

continut provitality

Concentrat din Cereale Tre-en-en®

NUTRIȚIE PENTRU CELULE O bună nutriție pornește de la nivel celular. Tre-en-en este suplimentul nutritiv pe baza de lipide și steroli din cereale integrale, de la Neolife, care a demonstrat că stimulează vitalitatea și energia, optimizând funcția celulară.

Carotenoid Complex

indice inflamatoriu

PROTECȚIE PENTRU CELULE Amestec brevetat de nutrienți concentrați din fructe și legume, care a demonstrat că protejează vederea, favorizează sănătatea inimii și crește imunitatea organismului. Furnizează proprietățile benefice ale carotenoizilor extrași din morcovi, roșii, spanac, ardei roșii, piersici, căpșune și caise.

Salmon Oil Plus™

indice inflamatoriu

ECHILIBRUL PENTRU REGLAREA CELULELOR Supliment alimentar din acizi grași polinesaturati din seria omega-3 care într-un stil corect de viață și în cadrul unei diete controlate favorizează funcția cardiovasculară și metabolismul lipidic. Acest ulei din pește ultra-eficient canţine în proporții optime și standardizate toți cei opt membrii ai familiei acizilor grași omega-3.

Essential Vitamin & Mineral Complex

indice inflamatoriu

SUPORT PENTRU CELULE Bazat pe mai bine de 50 de ani de experiență cu Formula IV, acest amestec de 18 vitamine și minerale esențiale ajută la acoperirea carențelor alimentare ale dietei moderne. Conține și fier, ce contribuie la formarea globulelor roșii și a hemoglobinei care are rolul de a transporta oxigenul din sânge.

 

  Această pagină oferă informații care nu ar trebui să ia locul consultărilor medicale. Vă recomandăm să discutați cu medicul sau dieteticianul dvs. despre utilizarea suplimentelor alimentare pentru susţinerea sănătăţii dvs.