Important!
Magazinele NeoLife sunt în curs de unificare, motiv pentru care opţiune de comandă online este blocată.
Puteţi să utilizaţi în continuare site-ul, însă comenzile trebuie lansate pe platforma oficială www.neolifeshop.ro sau telefonic la 0727 317 047

Nutriţie pentru o piele sănătoasă

Vara distracția și soarele merg mână în mână: când este timp frumos, petrecem mult mai mult timp împreună în activități în aer liber, profitând de lunile calde pentru a sta cât mai mult la soare. Menținerea pielii frumoase și sănătoase în aceste condiții, depinde mult de ceea ce se întâmpla în profunzime.

De exemplu carotenoizii proveniți din alimentație se acumulează în piele: cercetările arată că, pe lângă faptul că, conține luteina și zeaxantina, pielea este relativ bogată în betacaroten și licopen. O mare parte din acești carotenoizi se poate transforma în vitamina A, a cărui contribuție pentru menținerea pielii sănătoase este bine cunoscută.Fiecare flacon de Carotenoid Complex furnizează echivalentul nutrițional a 113 kg de fructe și legume naturale: morcovi, tomate, spanac, ardei roșii, căpșuni, piersici și caise.

În timp ce efectul radiațiilor cu raze ul­traviolete (UV) asupra celulelor pielii este dovedit științific, mai puțin cunoscut este faptul că razele UV induc modificări structurale și celulare asupra tuturor țesuturilor care compun pielea. Gene­rarea de radicali liberi este primul efect imediat al expunerii la raze UV. Din acest motiv este oportun să se asigure orga­nismului disponibilitatea de elemente nutriționale antioxidante cum sunt vi­taminele E și C, în măsură să protejeze celulele de stresul oxidativ.

Vitamina C contribuie la regenerarea formei reduse de vitamina E şi este importantă și pen­tru contribuția sa la formarea colagenului necesar fiziologiei normale a pielii.

NeoLife Wheat Germ Oil furnizează toți membrii familiei vitaminei E prezente în natură, atât tocoferoli cât și tocotrienoli.

Pielea este singurul țesut al organismu­lui în măsură să producă vitamina D. Această vitamină se sintetizează înce­pând de la colesterolul prezent în pie­le atunci când aceasta este expusa la lumina. Vitamina D contribuie la funcți­onarea normală a sistemului imunitar și desfășoară un rol important în procesul de diferențiere celulară, un proces critic pentru piele. O porție zilnică de Kal-Mag Plus D furni­zează circa 5 mcg de vitamina D asocia­tă cu calciu și magneziu.

Produse recomandate în articol

Carotenoid complex - Stimulator de imunitate din fructe şi legume

Carotenoid complex - Stimulator de imunitate din fructe şi legume

204.44 lei Preţ informativ
Vitamina C cu eliberare treptată

Vitamina C cu eliberare treptată

117.95 lei Preţ informativ
Vitamina E – Ulei din germeni de grâu

Vitamina E – Ulei din germeni de grâu

116.04 lei Preţ informativ
Kal-Mag Plus D - Calciu Magneziu şi Vitamina D3

Kal-Mag Plus D - Calciu Magneziu şi Vitamina D3

76.41 lei Preţ informativ

  Această pagină oferă informații care nu ar trebui să ia locul consultărilor medicale. Vă recomandăm să discutați cu medicul sau dieteticianul dvs. despre utilizarea suplimentelor alimentare pentru susţinerea sănătăţii dvs.