Important!
Magazinele NeoLife sunt în curs de unificare, motiv pentru care opţiune de comandă online este blocată.
Puteţi să utilizaţi în continuare site-ul, însă comenzile trebuie lansate pe platforma oficială www.neolifeshop.ro sau telefonic la 0727 317 047

Cele 6 faze ale nutriţiei

Atunci când auzim cuvântul nutriție, adesea ne gândim la alimente sănătoase. ln realitate acestea fac parte din alimentație însă nu neapărat din nutriție. Deoarece celulele noastre pot să beneficieze în urma unei alimentații corecte doar dacă alimentele pe care le consumam sunt compuse din particule mici și ușor de absorbit. ln concluzie, dieta este ceea ce mâncăm însă nutrimentele sunt ceea ce celulele și țesuturile noastre primesc efectiv. Din acest motiv există 6 faze care contituie o bună nutriție. Comitetul de Consultanță Științifică a înțeles bine această diferență și acesta este motivul pentru care fiecare produs Neolife a fost formulat pentru a sprijini fiecare din aceste faze vitale permițând celulelor să primească nutrimentele echilibrate de care au nevoie.

Alimentaţia

Un regim alimentar corect este primul pas pentru a fi siguri că organismul nostru primește un aport adecvat din nutrienții necesari pentru o sănătate optimă. Dieta conține toate alimentele, solide, lichide și suplimentele pe care le consumăm zilnic. Câteodată alimentația noastră este carență în anumite elemente necesare. Suplimentele ajută la umplerea acestor goluri.

Digestia

Începe cu masticația și include acțiunea acizilor și a enzimelor. Este procesul datorită căruia alimentele sunt descompuse în substanțe simple pe care corpul le utilizează pentru a da energie și suport celulelor și țesuturilor. Fiecare supliment de la Neolife a fost formulat pentru a fi digerat cu ușurință și complet. Tehnologia noastră de producție asigură o dizolvare rapidă pentru a favoriza o digestie mai ușoară.

Absorbţia

Absorbția este procesul prin intermediul căruia produsele rezultate în urma digestiei - zaharuri simple, aminoacizi, acizi grași, vitamine, minerale, fitonutrienți, etc. - traversează pereții intestinali și sunt transportați direct prin sistemul circulator al corpului. Fiecare produs a fost formulat pentru o absorbție optimă, cu eliberarea de nutrienți esențiali care prin intermediul fluxului sanguin sunt transportați către celule.

Circulaţia

Odată absorbiți, nutrienții sunt transportați fiecărei celule din organism prin intermediul sistemului circulator. Dacă mâncăm în mod corect, digerăm și absorbim nutrienții în mod corect, însă sistemul circulator este compromis, elementele nutritive ar putea să nu ajungă la celule. Produsele noastre sunt formulate cu ingredienți specifice, cunoscute pentru suportul lor pentru funcționarea normală a organismului.

Asimilarea

Asimilarea reprezintă procesul delicat prin intemediul căruia nutrienții traversează membranele celulare pentru a ajunge la celulă. O asimilare corectă este fundamentală pentru crestarea celulelor și pentru capacitatea lor de a se repara și regenera. Mulți oameni de știință rețin că organele și țesuturile îmbătrânesc atunci când procesul de deteriorare a celulelor este mai rapid fața de capacitatea corpului de a le repara. O asimilare corectă a nutrienților este esențială pentru reparare celulară. Multe din produsele noastre includ lipide s1 steroli esențiali din cereale integrale, componenți critici ai membranei celulare, prin intermediul căreia nutrienți pot să intre în celule iar reziduurile să iasă.

Eliminarea

Ultima fază a nutriției este reprezentată de o eliminare eficientă a reziduurilor din corp. Această eliminare începe la nivel celular dar se definitivează prin intervenția altor zone din corp care sunt active metabolic, cum sunt pielea, rinichii, plămânii și colonul. Este foarte important că reziduurile să fie eliminate complet și în mod regulat din corp. Suplimentele nutriționale de la Neolife sunt formulate pentru a respecta capacitatea celulelor de a elimina reziduriile în mod eficient și natural.

Deoarece toți nutrienții sunt utilizați de corp în diferite combinații, cele șase faze ale nutriției sunt interconectate. Fiecare influențează activitatea celorlalte faze. Toate produsele Neolife sunt formulate pentru a furniza nutrienți esențiali și un suport optim fiecărei dintre aceste faze vitale.

Produse recomandate în articol

Nutriţie integrală Pro Vitality+

Nutriţie integrală Pro Vitality+

201.39 lei Preţ informativ
Beta Gest - Ajutor digestiv

Beta Gest - Ajutor digestiv

114.30 lei Preţ informativ
Acidophilus Plus - supliment probiotic

Acidophilus Plus - supliment probiotic

150.51 lei Preţ informativ
Tre - Esenţă nutriţională de super-fructe

Tre - Esenţă nutriţională de super-fructe

160.78 lei Preţ informativ

  Această pagină oferă informații care nu ar trebui să ia locul consultărilor medicale. Vă recomandăm să discutați cu medicul sau dieteticianul dvs. despre utilizarea suplimentelor alimentare pentru susţinerea sănătăţii dvs.