Important!
Magazinele NeoLife sunt în curs de unificare, motiv pentru care opţiune de comandă online este blocată.
Puteţi să utilizaţi în continuare site-ul, însă comenzile trebuie lansate pe platforma oficială www.neolifeshop.ro sau telefonic la 0727 317 047

Ce este Neolife?

Suntem o societate mondială activă în sectorul suplimentelor nutriționale care dezvolta produse de calitate superioară pe bază de alimente integrale, a cărei existență este posibilă numai datorită Distribuitorilor autorizați și care și-a stabilit că misiune, să facă lumea un loc mai sănătos și mai fericit. NeoLife este activă de circa 62 de ani, din 1958, și activează în peste 50 de țări în toată lumea. Oferim produse de calitate superioară folosind că ingrediente cele mai bune materii prime, bazate pe natură și spri­jinite de știință. Pe lângă gama noastră de suplimente, mai oferim produse de îngrijire personală formulate științific și o gamă de produse pentru curățenie, Gol­den, prietenoase cu mediul înconjurător.

Suntem implicați să inversăm tendința generală de înrăutățire a formei fizice din toată lumea. Dacă ne uităm pe cifre ne inspaiman­tam. Organizația Mondială a Sănătății și CDC estimează că până în anul 2021 3 morți din 4 vor fi din cauza cancerului, diabetului și a bolilor cardiovasculare (boli datorate stilului de viață). Nu este că și cum cineva se infectează cu vreo boală. Nu este că și cum ne înto­arcem acasă de la muncă și spunem: «Măria, m-a atacat o afecțiune cardia­că». Nu! ln cea mai mare parte a căzu­rilor, realitatea tristă este că ar trebui să ne suparăm pe noi înșine. Mai ales din cauza alimentelor pe care le consumăm sau din cauza altor factori mai puțîn să­natosi din viață de zi cu zi.

  • Testate

    Testate

    produsele NeoLife sunt supuse unor teste riguroase care prevăd folosirea de metode științifice avansate pentru asigurarea calității, eficientei și siguranței produselor. În produsele noastre folosim ingrediente nemodificate genetic și în mod obișnuit testam ingredientele pentru a garanta absenta potențialilor contaminanți.

  • Pure

    Pure

    Tehnologi calificați selecționează doar cele mai bune materii prime pentru a asigura cel mai ridicat nivel de puritate a ingredientelor.

În toată lumea, instituțiile încep să între în panică. lşi dau seama de costurile pentru colectivitate și încearcă să ga­sească soluții înainte că situaţia să sca­pe complet de sub control. Întradevăr, uneori trebuie să recunoaștem că este o bătălie pe care o pierdem. Principalele autorități din sănătate ne spun că ele­mentul esențial pentru o sănătate opti­mă se bazează pe trei elemente extrem de simple: controlul greutății, activitatea fizică și o dietă bogată în elemente nu­ tritive din alimente integrale cum sunt cereale, fructe și legume și pești bogați în acizi grași ome­ga-3.

Și atunci ce nu merge? Este evident că există probleme, deoarece sanata­tea fizică generală este în declin. Este din ce în cel mai dificil să se consume cantitatea optimă de nutrienți doar din alimentație. Este nevoie să se elimine dezechilibrul dintre alimentație și nutriție. Produsele noastre exclusive, de calitate superioară, sunt fabricate folosindu-se materii prime extrase din alimente inte­grale, bazate pe natură și sprijinite de știință, iată de ce fiecare produs Neo­Life are sigiliul de aprobare din partea SAB, Comitetul nostru de Consultanță Științifică, care reunește prin rețeaua să internațională medici, cercetători și ex­perti în nutriție care își desfășoară activitatea în cele mai avansate laboratoare de cercetare din lume, pentru a vă asigura cele mai bune produse din lume care respectă proiectul naturii.

De la produsele esențiale pentru asigu­rarea bazelor unei alimentații corecte, până la soluțiile țintite care au că scop eliminarea carențelor din anumiți nu­trienti specifici, Neolife oferă o gamă completă. Gama noastră cuprinde produsele pentru îngrijire per­sonală Nutriance și produsele ecologice de curățenie Golden. Împreună putem reprezenta o soluție. Să lucrăm pentru a trăi, însa să trăim pentru a aduce o diferență pozi­tivă în viață oamenilor. Putem să inversăm aceasta tendin­ță, folosind o bună nutriție că pârghie pentru alegerile noastre. Dar, cum am spus la început, nu pu­tem să facem toate acestea singuri.

  Această pagină oferă informații care nu ar trebui să ia locul consultărilor medicale. Vă recomandăm să discutați cu medicul sau dieteticianul dvs. despre utilizarea suplimentelor alimentare pentru susţinerea sănătăţii dvs.